Categories: Güzellik

Kırışıklıkları Geçiren Maske Tarifi

Yaşlarımız ilerledikçe kırışıklıklar artıyor. Hayatın bu derin izlerini görmek insanı duygulandırıyor. Hep genç kalmak yada genç görünmek bizleri mutlu ediyor. Yaşımız ilerledikçe cildimiz de yaşlanıyor. Güneşin ışınları, kozmetik ürünler, yanlış beslenme, sigara ve alkol tüketimi, çevre kirliliği, stres ve aşırı mimikler cildin yaşlanmasını kolaylaştıran diğer nedenlerdir.

Zaman içerisinde ve bu nedenlerde sebebi olmak üzere, cilt, nem ve elastikiyetini  kaybederek kırışır. Kırışıklığın ilk sinyallerini göz çevresinde oluşan ince çizgilerden yani kaz ayaklarından anlaya biliriz.

Daha sonra, dudak çevresine yanaklarda oluşan çizgilerle de kendini gösterir.

Cildinde kırışıklıkları olup, bunları yok etmek gibi düşüncesi olanlar için Dr. Feridun Kunak’ ın önerdiği salatalık kremi yada maskesini sizlerle paylaşıyorum.

Evde hazırlayabileceğiniz bu krem yada maske ile kırışıklıklardan kurtulmanız mümkün. Kırışıklık oluşumunu engelleyen ve sizlere gençlik vaad eden maskenin tarifini paylaşarak sizlere sunuyorum.

Pürüzsüz düzgün bir cilt için, Dr. Ferudun Kunak’tan kırışıklık maskesi:

  • 1 adet salatalık
  • badem yağı
  • jojoba yağı
  • avakado yağı

Salatalığı soyun ve ince bir şekilde rendeleyin. Rendelenmiş salatalığı bir çay bardağı olacak şekilde ölçü tutun. Rendelenmiş salatalığın içerisine diğer malzemelerden bir çay kaşığı koyarak karıştırın ve krem kıvamına gelmesini sağlayın. Cildinizi temizleyin ve bu kremi cildinize yedirerek sürün.

Bu kremi, her gün düzenli bir şekilde uygular iseniz, en kısa sürede faydasını görebilirsiniz.

Dr Feridun  Kunak’ın tavsiyesidir.

 

Belgin AYDIN

Ben Belgin, modayı yaşamayı gezmeyi görmeyi çok seviyorum. Sizlerle güncel trendleri paylaştığım web sitemde keyifli vakitler geçirmenizi dilerim.

Share
Published by
Belgin AYDIN
Tags: Göz Altı Kırışıklıkları İçin Doğal FormülKırışıklığa Son

Recent Posts

Tarhana Çorbası

Malzemeler 4 kaşık tarhana 1 litre su  1 su bardağı et veya tavuk suyu  1 kaşık tereyağı 1-2 diş sarımsak …

2 sene ago

Yeşil Fasulye Yemeği

Malzemeler: 500 gram yeşil fasulye 100-200 gram dana eti(parça et ) 1 adet kuru soğan 1 adet patates 1 yemek…

3 sene ago

Patates Kavurması

        Malzemeler: 4 adet patates 1 -2  adet  kuru soğan sıvı yağ (zeytinyağı) tuz karabiber pul biber…

3 sene ago

Şeker Pare

Çok kolay ve lezzetli bir tatlı tarifini paylaşmak istiyorum. malzemeler:  1 paket margarin 2 adet yumurta (bir yumurta sarısı üzerine…

3 sene ago

Yeşil Mercimek Yemeği

Protein kaynağı olan yeşil mercimeğin yemeğini sizlere paylaşacağım. Çok pratik ve lezzetli bir tarif mutlaka denemenizi öneririm. Malzemeler: 1 su…

4 sene ago

Yeşil Fasulye Kavurması

Malzemeler: 1 kg yeşil fasulye 4 yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı tuz karabiber Kırmızı biber Hazırlanışı: Fasulyenin başlarını kopardıktan sonra…

4 sene ago